Spamalot

Stany Crets brengt hedendaagse Monty Python’s Spamalot in 2019


Deep Bridge kondigt de terugkeer aan van Monty Python’s Spamalot! In 2019 brengt Stany Crets een nieuwe, hedendaagse bewerking van de film ‘Monty Python and the Holy Grail’ uit 1975. Niet zomaar een bewerking. De toegevoegde van-de-pot-gerukte Broadway-parodieën maken deze musical de meest gestoorde must-see knaller van dit seizoen.

KALENDER

vanaf 17 maart 2019
Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen

KOOP TICKETS

HET
VERHAAL

HET
VERHAAL

In 2011 stond Stany Crets al eens aan het roer van deze veel geprezen musical-klassieker. Dat was een daverend succes, maar deze keer wordt het nóg briljanter, nóg grappiger en nóg uitbundiger. Ook nu zullen Koning Arthur en zijn bediende Patsy de zoektocht naar de Heilige Graal beginnen. Een avontuur waarin onze Vlaamse cast de sterren van de hemel zal zingen. Tegelijkertijd drijven ze de spot met het musicalgenre, want “’t Is goed in ’t eigen hert te kijken”. Deze paradox in de zichzelf parodiërende musicalcomedy zal vriend en vijand versteld doen staan.

Stany Crets kennen we onder andere van de ‘Rocky Horror Show’, die in 2017 niks dan lof heeft ontvangen, en ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’ uit 2013. Elke internationale titel transformeert hij tot een stukje Vlaams erfgoed. Vlaams erfgoed met een hoek af. Een Engelse tekst doorspekt met Engelse humor vertalen naar een oer-Vlaams geheel, is dan ook niets nieuws voor de regisseur.

Voor deze ‘Spamalot’ werkt hij nauw samen met twee nobele ridders. Eric Idle schreef het libretto en de liedjes en samen met zijn trouwe partner, John Du Prez leverde hij de muziek.

Image
 

De castvoorstelling liep niet echt zoals verwacht…

 
 

De cast

Bekijk hier de zeer orginele (kuch) cast van Monthy Python’s Spamalot…

 

Deel deze pagina schaamteloos met je vrienden

Koop je tickets


 
standaard

standaardtickets

groep

tickets voor groepen
vanaf 10 personen

 

Met vragen over de aankoop van tickets kan je hier terecht!

Tickets & Info 070 346 345*
(maandag t.e.m vrijdag van 10u00 tot 18u00) *Max 0,30€/min