HOUDINI

Halloween 1926, het nieuws slaat in als een bom. De wereldberoemde ontsnappingskoning Harry Houdini is niet meer. Gestorven aan een ontstoken appendix of vermoord door één van zijn vele rivalen? De krantenkoppen lusten er maar al te graag pap van.

Temidden van dit alles blijft zijn vrouw Bess verlaten en met de nodige vraagtekens achter. In haar zoektocht naar antwoorden schakelt ze de hulp in van Houdini’s oude vriend Conan Doyle. Samen roepen ze zijn geest op, in de hoop zo het rookgordijn om hem te laten verdwijnen.

‘HOUDINI’ is een unieke theaterproductie waarbij het leven van boeienkoning Houdini wordt uitgelicht aan de hand van zijn voornaamste verwezenlijkingen en ontsnappingstunts.

Een verhaal met in de hoofdrol: magie, mysterie en bedrog!

“Ik ben ontzettend blij dat ik mijn 3 grote liefdes: goochelen, goochelgeschiedenis en theater in deze productie kan combineren.
Eens te meer omdat ik zo letterlijk in de voetsporen mag treden van mijn grote idool: Houdini. “Kobe Van Herwegen

foto: Jelle Muller

CAST &
CREATIVE

Kobe
Van Herwegen

Kobe Van Herwegen, zelf verwoed goochelaar en goochelhistoricus, neemt niet enkel de rol van Houdini voor zijn rekening, maar is tevens grondlegger en creative van dit unieke theaterspektakel.

Deel deze pagina met je vrienden