‘The Christmas Show’ zoekt verbluffende acts!

musical, news, vacature

Het grootste en gezelligste kerstfeest van het jaar vindt op zondag 22 december plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Het wordt een belevingsfeest voor vrienden en familie met optredens van Christoff, Andre Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans, Wannes Lacroix, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Nordin De Moor, een spatgelijk showballet en een stralend kinderkoor. We willen een groots spektakel creëren en het publiek een magische avond met de nodige waaaaauws en aaaaahs en oh’s! bezorgen. Daarvoor zijn we op zoek naar spectaculaire acts. Ben je een acrobatisch rolschaatsduo, jongleer je met motors, kan je een vuur spuwen in de vorm van een vikingboot, zwem je met slangen in een zwevend zwembad of hebben jullie een dance-team dat eigenlijk op The Strip in Las Vegas hoort te staan? Dan heb je de spectaculaire act die wij zoeken! 

PRAKTISCH


We houden audities in Antwerpen, op woensdag 6 november.
Je bent volledig vrij om te doen wat je wil. Laat ons op het puntje van onze stoel zitten en verras ons! Schrijf je in via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar ikwilwerk@deepbridge.be. Als je een video hebt van je act, is dat nog beter!

Mondig publiek gezocht

We willen een groots spektakel creëren en het publiek een magische avond met de nodige waaaaauws en aaaaahs en oh’s! bezorgen. Daarvoor zijn we op zoek naar spectaculaire acts. Eind oktober en begin november houden we audities en hebben bij deze zoektocht jullie hulp als kritische publiek nodig! Als wij merken dat jullie met veel waaaaauws en aaaaahs en oh’s! reageren op een auditie, maakt deze act veel kans om geselecteerd te worden.

PRAKTISCH


We zoeken mondig en spontaan publiek om vocaal sterk te reageren op de audities van de acts. Deze audities vinden plaats in Antwerpen, op woensdagnamiddag 6 november

Schrijf je nu in

en maak deel uit van onze publieksjury.

Schrijf In