Deep Bridge zoekt een kickass Key Account Manager!

musical, news, vacature

Deep Bridge is één! In ons eerste jaar lanceerden we drie shows die door publiek en pers erg werden gesmaakt. Een enthousiast team bundelde passie en ervaring, en legde stevige fundamenten voor de toekomst. Heel binnenkort lanceren we opnieuw een aantal internationale en nationale titels.

Bij Deep Bridge gaat het om mensen, achter, op en voor de schermen. Om onze voorstellingen zo breed mogelijk in de markt te zetten, zijn we op zoek naar een KEY ACCOUNT MANAGER voor de zakelijke markt.


– Als nieuwe speler op de markt is er een gigantisch potentieel aan klanten, waarnaar je dus proactief op zoek zal gaan.

– Je hebt idealiter al een aantal jaar ervaring in de entertainmentsector en hebt een netwerk om op te bouwen.

– Samen met het marketingteam bekijk je de noden en maak je een plan op om onze producties te verkopen aan voornamelijk bedrijven, en bij uitbreiding grote verenigingen

– Het volledige traject ligt bij jou, van de offerte tot de opvolging. Uiteraard kan je rekenen op ondersteuning van andere departementen.

Je onderhoudt actief je relatiebestand, en laat hen kennismaken met ons aanbod.

– Je diploma is minder van tel, je commerciële ervaring in entertainment en vooral je aanstekelijke enthousiasme maken dat volledig goed.

– Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid.

– Het ontbreekt je niet aan creativiteit en doorzetting.

– There is no business like show business. Regelmatig avond -en weekendwerk schrikken je dus niet af.

– En! All drama must remain on stage. Bij Deep Bridge werken we allemaal samen aan één doel. Je bent dus een teamplayer pur sang.


Je zat bij alle voorgaande ijverig ja te knikken? Palm ons dan nu in en stuur voor 15 mei naar captain@deepbridge.be een motivatiebrief waarin je ons overtuigt waarom jij de Key Account Manager bent die we zoeken.

Wat bieden we? Flexibele uren (want we vinden niet dat je ’s ochtends een paar uur in de file moet staan), de kans om jezelf te bewijzen en daar ook naar beloond te worden en een rock ’n roll werkomgeving in een groeiende business waar de uitdagingen voor het grijpen liggen.

Share this Post