Deep Bridge zoekt een kickass accountmanager!

musical, news, vacature

Als Accountmanager Live Entertainment ben je een proactieve bruggenbouwer en haal je het maximale uit iedere B2B samenwerking. Je bent commercieel gedreven en je signaleert commerciële kansen. Als professional werk je zelfstandig en weet je uitstekend je eigen werkzaamheden te plannen en te organiseren.

Deep Bridge is een jong entertainment productiehuis. Seizoen 2019-2020 is het derde productiejaar met MAMMA MIA!, La Cage aux Folles, MACHO en The Christmas Show. Voor de kleinsten zijn er Assepoester, Sneeuwwitje, Paw Patrol en Brandweerman Sam. Ons doel? Mensen blij maken, eindeloos veel bruggen bouwen en prachtige producties maken. We willen sterke verhalen vertellen, emoties delen en nieuwe grenzen opzoeken in de wereld van entertainment. Om onze voorstellingen breed in de markt te zetten, zijn we op zoek naar een Accountmanager Live Entertainment.


– Je hebt een aantal jaar ervaring in de entertainmentsector en een netwerk om op te bouwen.

– Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, optimaliseren en evalueren van commerciële samenwerkingen met als doel te komen tot het meest optimale rendement per productie.

– Je verkoopt tickets, arrangementen en evenementen op maat.

– Je onderhoudt intensief contact met bestaande en potentiële relaties, je laat bedrijven, organisaties, verenigingen, closed user groups, distributiekanalen, joint promotionpartners en commerciële partners kennismaken met ons aanbod.

– Je onderhandelt en sluit deals binnen vastgestelde richtlijnen. Het volledige traject ligt bij jou, van de prospectie tot het accountmanagement. Uiteraard kan je rekenen op ondersteuning van het hele team.

– Je zorgt voor een accurate en actuele administratieve verwerking en werkt nauw samen met de zalen waar we spelen.

– Je houdt ontwikkelingen en trends bij in de diverse branches die relevant zijn voor je werkzaamheden.

– Je hebt een hogere opleiding, bent commercieel gedreven en houdt van netwerken.

– Je werkt zelfstandig, neemt je verantwoordelijkheid en signaleert kansen

– Het ontbreekt je niet aan creativiteit en doorzettingskracht.

– Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

– Je spreekt Nederlands en Frans.

– There is no business like show business. Regelmatig avond -en weekendwerk schrikken je dus niet af.

– En! All drama must remain on stage. Bij Deep Bridge werken we allemaal samen aan één doel. Je bent dus een teamplayer pur sang.


Je zat bij alle voorgaande ijverig ja te knikken en wil net als wij mensen blij maken? Palm ons dan nu in en stuur voor 20 september naar captain@deepbridge.be een motivatiebrief en CV waarin je ons overtuigt waarom jij de accountmanager bent die we zoeken. Wat bieden we? Een rock ’n roll werkomgeving in een groeiende business waar de uitdagingen voor het grijpen liggen. Join the club!

Share this Post