Wij gaan op zoek naar de kinderen Von Trapp en Albert Heijn helpt graag een handje mee.

Omdat we zoveel mogelijk kinderen de kans willen geven om auditie te doen voor deze musicalklassieker, komen wij naar jou toe met onze The Sound Of Music Auditiebus. Je zal ons steeds kunnen vinden op een parking van Albert Heijn op woensdag 19 februari en tijdens de krokusvakantie. Kinderen die enthousiast zijn om auditie te doen voor één van de rollen, melden zich aan via deze website en komen op het aangegeven tijdstip naar de zelf gekozen locatie bij hen in de buurt.

In deze eerste ronde wordt gekeken naar de zangkwaliteiten van de jonge auditanten: ze worden gevraagd om mee te zingen met een karaoke-video die in de bus aanwezig is. De live auditie is een dans-, zang-, en spelronde in de paasvakantie bij Deep Bridge. Tijdens de finale ronde op 1 mei weten we wie zal meespelen in The Sound of Music en is onze cast écht compleet.

IK WIL MEEDOEN

Kies een tijdslot op een locatie in jouw buurt en schrijf je nu in voor de auditie!

Inschrijven

DE AUDITIEBUS KOMT NAAR JOU TOE


Wo. 19 februari › Albert Heijn Antwerpen, Karel Oomsstraat › 13u00 t.e.m. 17u00

Za. 22 februari › Albert Heijn Antwerpen,  Karel Oomsstraat › 11u00 t.e.m. 15u00

Ma. 24 februari › Albert Heijn Sint- Niklaas, Puitvoetstraat › 13u00 t.e.m. 17u00

Di.25 februari › Albert Heijn Kortrijk, Ringlaan › 11u00 t.e.m. 15u00

Wo. 26 februari › Albert Heijn Kuringen, Schampbergstraat› 13u00 t.e.m. 17u00

Do. 27 februari › Albert Heijn Kuringen, Schampbergstraat › 11u00 t.e.m. 15u00

Vr. 28 februari › Albert Heijn Gent Ottergemsesteenweg Ghelamco ›11u00 t.e.m. 15u00

Za. 29 februari › Albert Heijn Wijnegem Shopping Center, Turnhoutsebaan › 11u00 t.e.m. 15u00


Auditie doen moet een feestje zijn. We bannen de stress. Meedoen is belangrijker dan winnen. 

MATERIAAL
In de auditiebus zal je een Nederlandstalig nummer kunnen zingen uit ‘The Sound of Music’.
-Do-re-mi
-Adieu Vaarwel
-Favoriete Dingen

Kies een nummer dat je al goed kent of heel erg leuk vindt om te zingen. Oefen dit nummer nu goed zodat je in de Auditiebus zonder zorgen kan meezingen met karaoke-set. Zorg dat je de tekst vlot kent en de melodie kan dromen. Zo kan je voorbereid en zonder zorgen aan je auditie beginnen.

IK WIL MEEDOEN

Kies een tijdslot op een locatie in jouw buurt en schrijf je nu in voor de auditie!

Inschrijven

ADDITIONELE INFO
Kom gekleed, in hoeverre dit mogelijk is, volgens de ouderwetse stijl. Kleedjes zonder drukke prints voor de meisjes, en een broek met hemd voor de jongens. Het stuk speelt zich af in 1938, kinderen spraken op een meer formele manier tegen volwassenen. De kinderen leven in een strikt huishouden met strenge regels, dus laat tijdens je auditie ook je beleefde manieren zien. De kinderen zijn achter de rug van hun vader erg nieuwsgierig naar Maria.

NOOT AAN DE OUDERS
Bedankt dat je je kind steunt in dit proces en dat je de inspanning levert om naar de dichtstbijzijnde AH parking te rijden. We geloven heel erg in de expressieve en creatieve ambities van je kind en zullen er alles aan doen om deze ervaring een positieve te laten zijn, wat de uitkomst ook is. Een tip voor als je het materiaal samen met je zoon of dochter oefent: laat het kind het kind zijn. We zijn op zoek naar kinderen met een natuurlijke presence en niet naar kinderen die een compleet ingestudeerde act met bewegingen zullen doen.

VOLGENDE AUDITIERONDES
De uitslag van de eerste ronde volgt op woensdag 4 maart. De tweede ronde valt op 18 en 19 april, en de finale ronde vindt plaats op 1 mei. Deze audities zullen plaatsvinden bij Deep Bridge, Terbekehofdreef 43 in Wilrijk.

Voor vragen mail je naar doremi@deepbridge.be